Recept van de Week: Lamsspiesje met rozemarijn

Lam is heerlijk vlees voor op de barbecue. Het heeft niet lang nodig en blijft lekker mals.

INGREDIËNTEN:

  • 350 gram lamsfilet in blokjes
  • 2 takjes rozemarijn
  • 1 teen knoflook
  • zwarte peper, zout
  • olijfolie

Saus

  • yoghurt
  • mayonaise
  • peterselie
  • knoflook
  • suiker

Bereidingswijze:

  • Snij de filet in dobbelsteentjes van 2 x 2 cm.
  • Snij de uien in grove stukken en snij grove stukken paprika
  • Hak de rozemarijn met de knoflook fijn en meng dit met een lepel olijfolie.
  • Meng de marinade met het lamsvlees.
  • Rijg de stukjes vlees aan een spiesje, om en mom met paprika en rode ui.
  • Grill het vlees op de bbq.

Knoflook-yoghurt saus

Hak een teentje knoflook, en een lepel peterselie, yoghurt en mayonaise. Meng alle ingrediënten en maak op smaak met zout en peper.

Eet smakelijk

Geef een reactie